Η Kingston ανακοινώνει τις πρώτες τις υδρόψυκτες μνήμες

Όσοι θέλουν να σπρώχνουν τις επιδόσεις του υπολογιστή τους, και δηλώνουν… σοβαροί με το “άθλημα” του οverclocking (εν συντομία: “της αύξησης της ταχύτητας του υπολογιστή μέσω τροποποίησης παραμέτρων του, αποτελεσματικής ψύξης και, περιστασιακά, επεμβάσεων στα ίδια τα εξαρτήματα του”), φροντίζουν και να έχουν σε αυτόν ένα καλό σύστημα υδρόψυξης, και όχι τα… μικρά και αθώα μας “ανεμιστηράκια”. Σε αυτούς απευθύνονται οι νέες μνήμες της Kingston, που δεν έχουν κλασσική “παθητική ψύξη” μα βασίζονται σε υδρόψυξη, με αυτό τον τρόπο διευκολύνοντας και το δικό τους “πουσάρισμα” άνω των “επίσημων” επιδόσεων τους.

μνήμες Kingston HyperX H2O

Οι μνήμες εντάσσονται στη σειρά HyperX H2O και θα κυκλοφορήσουν σε δύο 4GB dual-channel kits σε ταχύτητες 2000MHz και 2133MHz, και ένα 6GB triple-channel kit σε ταχύτητα 2000MHz.

Source:

Kingston’s new HyperX H2O water-cooled DDR3 line features three products: two 4GB dual-channel kits with 2000MHz and 2133MHz frequencies, respectively; and a 6GB triple-channel kit running at 2000MHz.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.