“Παίξτε στα κρυφά” στο blog σας με το WordPress Theme Test Drive

Θέλετε να “παίξετε” με το WordPress για να μάθετε πώς να δημιουργείτε τα δικά σας themes (ή οτιδήποτε άλλο επιθυμείτε), αλλά ανησυχείτε για το τι θα πουν οι φανατικοί θαμώνες του blog σας όταν το βρουν με κατεβασμένα τα ρολά ή -το χειρότερο (όπως έτυχε σε εμάς)- με… διαλυμένες σελίδες; Νο πρόμπλεμ: εγκαταστήστε το WordPress Theme Test Drive.

WordPress Theme Test Drive plugin

Πρόκειται απλά για ένα plugin που επιτρέπει σε δυο themes να “τρέχουν παράλληλα” στο ίδιο blog: το ένα το βλέπουν “οι απλοί επισκέπτες”, το άλλο “τα μέλη του blog” από κάποιο “επίπεδο” και άνω. Δηλαδή, μπορείτε να αφήσετε το blog σας ως έχει και να εγκαταστήσετε ένα δεύτερο theme, να το ενεργοποιήσετε και να βλέπετε μόνο εσείς πώς θα φαίνεται το blog σας σε αυτό, μέχρι να το προσαρμόσετε στις ανάγκες σας.

Και επειδή συχνά-πυκνά τα blogs προϋποθέτουν και κάποια συνεργασία, το WordPress Theme Test Drive επιτρέπει να επιλέξετε αυτό που προανέφερα, “ποιού επιπέδου χρήστες θα βλέπουν το theme”: μπορείτε να αφήσετε ενεργή την προεπιλεγμένη τιμή, Administrator, ώστε να το βλέπετε “με άλλο πρόσωπο” μονάχα εσείς, ή να επιλέξετε “μια βαθμίδα πιο κάτω” ώστε να το βλέπουν και αυτοί που γράφουν μαζί σας, “δυο βαθμίδες πιο κάτω” για να το βλέπουν… διαλυμένο και τα εγγεγραμμένα μέλη κ.λπ.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.