Οι πρώτες πληροφορίες για την 3η σαιζόν του Fringe

Fringe poster: OliviaΈχετε “κολλήσει” και εσείς με το εκπληκτικό Fringe; Μόλις αποκαλύφθηκαν οι πρώτες πληροφορίες για την επερχόμενη τρίτη σαιζόν – που αλλού, στην Comic Con, από τα ίδια τα μέλη της σειράς που μίλησαν στους οπαδούς του Fringe τόσο για το τι γνωρίζουν “επίσημα” πως μας περιμένει στη συνέχεια (βάσει των σεναρίων που ήδη γνωρίζουν) όσο και το τι μαντεύουν “ανεπίσημα” για τους χαρακτήρες τους.
Εν συντομία, και προσπαθώντας να αποφύγουμε τα πολλά-πολλά “spoilers” για όποιον δεν έχει δει ακόμη ολόκληρες τις δυο πρώτες σαιζόν, τα… “επίσημα” έχουν ως εξής:

  • Θα δούμε πολύ περισσότερο από το παράλληλο σύμπαν.
  • Λόγω του θανάτου “ξέρετε-ποιού” στο τελευταίο επεισόδιο της 2ης σαιζόν, ο ρόλος της Nina Sharp αλλάζει και επεκτείνεται.
  • Η ομάδα του παράλληλου σύμπαντος είναι περισσότερο “στρατιωτική” από ότι “διαλεκτική”, και τα μέλη της πιο “δεμμένα” μεταξύ τους.
  • Αυτό οφείλεται στην τεράστια καταστροφή που έχει “ζήσει” το παράλληλο σύμπαν, αιτία της οποίας ήταν “γνωρίζετε-ποιό-γεγονός”…
  • …και από το οποίο θα δούμε περισσότερα παραδείγματα καταστροφής.
  • Αν και θα υπάρχουν και πάλι “ανεξάρτητα επεισόδια”, τα μέλη της σειράς θα προσπαθησουν να ενσωματώσουν στοιχεία της “μυθολογίας” της σειράς και σε αυτά ώστε να είναι περισσότερο ενδιαφέροντα στους φανατικούς οπαδούς της (απλά καί αυτά τα μυθολογικά στοιχεία θα είναι ανεξάρτητα και θα “κολλάνε” στην ευρύτερη μυθολογία).
  • Η αναφορά στους “Πρώτους Ανθρώπους” στους τίτλους του “εναλλακτικού” επεισοδίου δεν ήταν τυχαία – και στο παράλληλο σύμπαν έχουν ανακαλύψει περισσότερες πληροφορίες για το παρελθόν μας από ότι στο “κανονικό σύμπαν”.
  • Θα δούμε το σπίτι της Astrid. Ποιός καιγόταν για αυτό; Να σηκώσει το χέρι. Εντάξει, εντάξει, καλό είναι, μα όχι και… κοσμοσυνταρακτική αποκάλυψη! “Η Astrid μένει κάπου και αυτή”, ω, για δες! Γουάου!

Source:

Jasika Nicole told reporters that the format of season three will be somewhat different. As in previous seasons, “really bizarre things are happening, and the Fringe team is investigating – but now you have two different Fringe teams doing the investigation.”

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.