Ανακοινώθηκε το Street Fighter X Tekken

Street Fighter X Tekken screenshotΑνάμεσα στα υπόλοιπα “όμορφα” που είδαν όσοι επισκέφθηκαν την Comic-Con, την έκθεση με βασικό θέμα τα comics και, κατ’ επέκταση, τις (geek) ταινίες και τα παιχνίδια, ήταν και η πρώτη παρουσίαση του Street Fighter X Tekken, του πρώτου από δυο τίτλους που συνδυάζουν τους κόσμους των δύο γνωστών σειρών παιχνιδιών “ξύλου”.

Το Street Fighter X Tekken είναι η εκδοχή της Capcom, δημιουργού του Street Fighter, για το “πως θα έπρεπε να συνδυαστούν αυτοί οι κόσμοι”, με την εκδοχή της Namco και… πρωτότυπο όνομα Tekken X Street Fighter να ακολουθεί.

Εγκυκλοπαιδικά, ο τίτλος προφέρεται “Capcom Cross Tekken” (“κρός”, πώς λέμε “σταυρός” ή, ακόμη πιθανότερα, όπως λέμε “they crossed paths” – “διασταυρώθηκαν τα μονοπάτια τους”). Για να μην σας δουλεύουν οι φίλοι όταν πείτε “Στρητφάητα Χι Τεκέν”.

Δείτε το trailer, εικόνες, τι λένε άλλοι για το παιχνίδι κ.λπ. με ένα κλικ εδώ.

Info

Kotaku, joystiq, ign

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.